Ipak je to tvoj život ..

Probuditi se znači isto da odjednom shvatiš da ako si se čitavo jutro dobro osjećao, a onda iznenada ostao bez daha ili osjetio neku vrstu bola, da bi to moglo biti da to pripada osobi koja je malo prije komunicirala s tobom.


I ti si osjetljiv, sjećaš se?


Znači, ti osjećaš sve i svakoga oko sebe. To si radio nesvjesno cijeli život i zbog toga si osjećao stvari koje si pripisao sebi. Čak i kada ti ljudi nisu u blizini, ti to osjećaš ako razmišljaš ili govoriš o njima. Možda malo suptilno u početku, ali zbog ove promjene svijesti osjećat ćeš to sve bolje i bolje. Dakle, ne samo kroz nas kurs . Kurs  ti omogućava da se bolje nosiš s tim.


Htio ili ne htio - ti si osjećajan. Sada je došlo vrijeme da svemu oko sebe pružiš svoju ljubav i toplinu. Dakle, to radiš sa svojom sviješću i izdahom. Ako si svjestan činjenice da ono što osjećaš možda pripada nekome drugome, onda to izdahom i pozitivnom mišlju možeš odbaciti od sebe. Ako nakon toga ponovo vidiš tu osobu, primijetit ćeš poboljšanje, a da ta osoba to ni ne primijeti.

Hronicne  probleme, naravno, nije moguće riješiti na ovaj način, ali mi ovdje govorimo o tome kako da se osjećaš bolje u svojoj koži. Za blokade i za karmu koja je s njima povezana potrebno je više od onoga o čemu se ovdje govori.

Što više primjećuješ da se ponekad drugačije osjećaš, a zatim počneš raditi na tome, tim ćeš više primijetiti da postaješ sve jači.Zaista, to što iznenada osjetiš to nisu tvoje frustracije, već su to frustracije od, na primjer, tvojih kolega, a budući da si osjetljiv, možeš raditi na tome. Pozitivnom snagom. To je za tvoj vlastiti rast, kao i za rast pozitivne snage svijeta.

A možda ćeš toliko u tome uživati da ćeš početi raditi kao terapeut. No, to naravno nije neophodno.

Ono što je važno je da negativne sile u svom okruženju moraš pretvoriti u pozitivne vibracije. To ti daje priliku da povećaš vlastitu snagu i poboljšaš svoju budućnost.

Radi na svojoj karmi i na karmi svijeta.

Sada je došlo vrijeme da u ovom ubrzanom periodu svjesnosti mobilišemo svakoga da počne raditi na tome. Budi svjestan svoje vlastite snage i zrači njome.


Probudi se i napokon počni živjeti na vlastiti način, kao što je bilo i dogovoreno pri tvom rođenju, prije nego što si dopustio da na tebe utječu okolnosti ili tvoja okolina.


Hajde!

Ipak je to tvoj život ..

Vidimo se na kursu 

Pozdrav Ira 


Reactie plaatsen