OTKRIJ MOC SVOJIH PRSTIJU

ONLIJN SEDMODNEVNI TRENING IZLIJECI SEBE POMOZI DRUGIMA                                UZ POMOC PRSTIJU 

Rado pomazete ljudima i u potrazi ste za metodom koja je prirodna i pomaze uvijek .Ucite rado nove stvari i otvorenog ste uma .Definitivno morate iskoristiti jedinstvenu sansu i upisati ovaj treninig .Meni je pomogla rijesila me bolova u rukama a nisam mogla vise ni vrata sama da otkljucam .Rudiju je zenu spasila poslije izlijeva krvi u mozak kada su doktori vec digli ruke od nje .


Nastala je iz srca jednog velikog tereapeuta Rudi Overstegen i ja sam kao docent trenining prevela i sada ga dijelim sa Vama .


Moje odusevljenje je toliko da sam uz sve svoje obaveze nasla vremena i snage za ovaj veliki poduhvat za mene .Vjerujem da ce te prepoznati moj enuzijzam zanemariti koju tehnicku i pravopisnu gresku jer smo jos u BETA fazi .


Trenining se sastoji od 7 modula .

null

NEVJEROVATNA MOC NASIH PRSTIJU 

TRENINING JE JAKO JEDNOSTAVAN I ODMAH PRIMJENJIV. JEDINSTVENA METODA NIKADA PREVEDENE NA NAS JEZIK .ISKORISTI PRILIKU NAUCI  I POBOLJSAJ SVOJE ZDRAVLAJE I POMOZI DRUGIMA 


  • Metoda j jedinstvena i prvi put prevedena na nas jezik
  • Kako bi ti zivot izgledao da se rijesis bolova u rukama 
  • Da pomognes nekome da se rijesi astme 
  • Da mozes citati sa prstiju i pomoci da se rijesi bola iz djetinstva 
  • Kako nauciti pricati sa svojim tijelom u svrhu dugog i zdravog zivota 
  • Kako se rijesiti negativnih emocija 

Svaku modulu mozete kupiti zasebnao 

Da bi dobili cetifikast potrebno je zavrsiti svih 7 modula 

Modula 1 od 7 modula 

Sve male i velike tajna sjede u nasim prstima .Analizom srednjeg prsta dolazomo do resavanja trauma iz ranog djetinstva za koje ne moramo biti ni svjesni .

Modula 2 od 7 modula

Ucviti tajne kako komuniciramo sami sa sobom .Kada ta komunikacija funkcjonise mozemo preci brzo i lako sna komunikaciju sa drugima .

Modula 3 od 7 modula 

Strah je veliki kocnicar u nasem zivortu .Na treninugu ce te nauciti naci mjesta na svojim prstiama i kroz masazu osloboditi ti se straha 

Modula 4 od 7 modula 

Kada smo naucili kako da komuniciramo sami sa sobom u moduli  2 nas korak prema komunikaciji sa nasim metabolizmom je puno laksi .Ovdje ucite kako komunicirati sa svojim tijelom . 

Onlijn trening  

7 modula 


null


Trening je u BETA fazi sto znaci da nije gotov 

Znaci ako kupiis sada dobijete cijeli treninig  po specijalnoj cijeni 

Ovdje mozes da se upises